Merkki

Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta


Etusivu


Esittely

HallitusTiedotukset

Toiminta

KalenteriMatkat ja Vierailut

KuvagalleriaKainuun_Prikaati

1.ErAutoK

MPK / KotuYhteistyökumppanit

Piirilehti

Linkit

Palaute
Suomenlippu
Käyntilaskin

Keski-Pohjanmaan Autojoukkojen Kilta Ry:n syyskokous.

Sääntömääräinen syyskokous pidettiin Koulutustalolla 26.10.11 klo 18.00 alkaen. Sääntömääräisten asioiden lisäksi päätettiin henkilövalinnoista ja toiminnasta vuodelle 2012. Muutoksia tulossa puheenjohtajien ja johtokunnan jäsenten osalle, asiasta tiedotetaan tarkemmin ennen vuodenvaihdetta.

Palkitsemisella muistettiin ansioituneita jäseniämme, Autojoukkokiltojen Liiton myöntämä Automiesristi ojennettiin Ari Ollille, kivisillä muistolaatoilla (perus- kalliolla) Voitto Määttälää ja Petri Estalaa. Kunniajäseneksi kutsuttiin pitkäai- kainen kiltalainen Matti Kallioinen.

Autokilta jatkaa perinteiksi muodostuneita ulkomaanmatkoja, keväällä kierros Keski- Eurooppaan Viro, Latvia, Tšekki, Saksa ja niin edelleen, erittäin mielenkiintoisiin kohteisiin. Matkasta on tekeillä erillinen esite, joka pyritään saattamaan netti- sivuille pikimmiten! Syksyllä olisi tarkoitus matkailla Itäisessä Suomessa Raat- teentiellä ja Suomussalmella.

Kahvitarjoilun ja vapaan seurustelun merkeissä, oli myös tarjolla kilpailuhenkistä ohjelmaa. Ilkka Kallinen oli järjestänyt pienen Laserpistooli ammunta kilpailun, jossa erottuivat varsinaiset ampujat, meistä harrastelijoista.

Leppoisaa talven odottelua, arvoisat kiltaveljet kuin sisaretkin, olkaapa yhteydessä niin kerromme lisää!

Johtokunta. 1
2
3
4