Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta


Etusivu


Esittely

HallitusTiedotukset

Toiminta

KalenteriMatkat ja Vierailut

KuvagalleriaKainuun_Prikaati

1.ErAutoK

MPK / KotuYhteistyökumppanit

Piirilehti

Linkit

Palaute
Suomenlippu
Autokillan kunniavartiotoiminta vuonna 2011 Kokkolassa.

15.5.11. klo 13–14 Kaatuneiden muistopäivänä Marian hautausmaan sankarimuistomerkillä vartiossa Eero Muhonen Autokillan edustajana.
Tuuli koillisesta kohtalaisena, pilvinen ja sadekuuroja, lämpötila plus 8-15 asteen vaiheilla.

6.12.11. Itsenäisyyspäivä.
Kotirintamanaisten muistomerkillä klo12.30- vartiossa: Seppo Tapio ja Eero Muhonen. Seppeleen laskun suorittivat: Ahti Lintinen, Martti Juvonen ja Kari Kivelä. Klo 12.45- alkaen Vapaudenpatsaalla vartiossa: Seppo Tapio ja Eero Muhonen + 2 upseeria. Klo13.30- Marian hautausmaan sankarimuistomerkillä vartiossa: Seppo Tapio ja Eero Muhonen + 2upseeria. Lippupartiossa: Ahti Lintinen, Martti Juvonen ja Kari Kivelä, Autokillan Kunniavartioryhmän johtajana ja koollekutsujana Kers. Eero Muhonen. Etelätuuli kohtalaisena, lämpötila miinus 2-3 astetta, pilvinen ja lumisade alkoi, muuten maassa vain hieman valkoista kuuraa, lisääntyen iltaa kohden noin 3-4 senttiin. Ennalta ilmoitettu M91 puku vaihdettiin aamulla lumipukuun!

24.12.11. Jouluaatto.
Marian hautausmaan sankarimuistomerkillä kello 15.30–16.00 vartiossa Esa Kaustinen ups. Kaj Nisula, Ilkka Jylhä ja Eero Muhonen.
Kaarlelan sankarimuistomerkillä kello 16.30–17.00 vartiossa Kaj Nisula ja Ilkka Jylhä. Ryhmänjohtajana, yhdyshenkilönä ja valokuvaajana klo 13.00 alkaen kers. Eero Muhonen. Pohjoistuuli heikohkoa, pilvisyyden vaihdellessa, lämpötila 2-1 miinusasteessa, kello 17:a jälkeen alkoi lumisade, siihen saakka maa melkein lumeton, yöllisen vesisateen jäljiltä.


25.12.2011. Kiltamestari Kers. Eero Muhonen.Autokilta on hankkinut omaan käyttöönsä 15 kappaletta karvalakkeja, kunniavartio ym. käyttötarkoitukseen. 6 kappaletta on jo saatu ja loput 9:n ovat tulossa.
Näistä on mahdollisuus lunastaa omaan käyttöön joitakin kappaleita, (rajallisesti tarvitsijoille) loput jäävät killan hallintaan. Lunastushintaa ei ole vielä päätetty, mutta liikkuu jossakin 10–15 euron tienoilla? Kokardit on ommeltava itse paikoilleen, sekä lakiin painettu numerointi ei pidä paikkaansa joten oma päänuppi on oltava mukana valintatilanteessa. Lakit ovat tällä hetkellä allekirjoittaneen hallussa!

Eero Muhonen